Monday, June 18, 2012

...Vilautus.

Tein viime viikolla tilauksen Bestsellerille, eli Vilan, Jack&Jonesin, Vero Modan, Piecesin, Selectedin ynnä muiden nettikauppaan. Tähän minut rohkaisi yksi ihana maksihame ja -20% alekoodi. Valitettavasti juuri se hame oli tilauksen susi ja mitä luultavimmin palautan sen. Se ollutkaan niin ihanasti laskeutuva mitä halusin. Muut tilaamani tuotteet kuitenkin pidän, sillä ne olivat odotuksieni arvoiset.


Tämä röykkiö rannekoruja oli Piecesin puolelta. Muuten tuo kasa olisi aivan liian massiivinen minun makuuni, mutta nämä ovat siitä käteviä, että niitä voi annostella omiin ranteisiinsa juuri sopivan määrän. Sigga-rannekorut maksoivat 12,95€, mutta alekoodi alensi hintaa reiluun kymppiin. Ostamani musta väri on loppunut, mutta tuo linkittämäni aprikoosi on minusta myös aivan ihana!


Lisäksi tilasin Officiel-perus teepparin viininpunaisena. Kun muut ostavat neonvärejä ja ilonkirjavia vaatteita, Jatta haaveilee jo syksyn tummista väreistä ja ostaa jo syksyn garderoobia. Hintaa tälle jäi 11,95€.


Anteeksi kuvan kellertävästä väristä, mutta tämä oli kyllä varmaankin tilauksen ihanin juttu ja sen takia pakko saada tähän postaukseen! Neuletakki/bolero on polyesteri ja pellava sekoitetta ja väriltään ihana tumma harmaameleerattu. Tämä näyttää minun mielestäni aivan ihanalta yhdistettynä juuri tuohon aiempaan viininpunaiseen teeppariin. Hintaa Mosley-bolerolle jäi 27,95€.

Harmi tosiaan, ettei tärpännyt sen maksihameen kanssa, nimittäin alaosat ovat minusta aina kesäisin vaikeita pukeutumisessa. Olen töissä viisi päivää viikossa ja kuljen töihin aina kävellen, joten pukeutumiseni on sovittava sekä ulkoilmaan että töissä oloon. Ei ole hirveän kiva, jos töissä on kuuma 10 minuutin kävelymatkan aikana porottaneen auringon takia, eikä liiemmin ole hirmuisen asiallista pitää minihametta ilman peittäviä sukkiksia tai leggingsejä. Maksihame on jo käytössä todettu hyväksi molempiin olosuhteisiin; se peittää, mutta on viileä. En ole vielä onnistunut löytämään mieleisiäni capreja, mutta toivo elää yhä.

Joka kesä ihmettelen, mitä ihmettä olenkaan aiempana kesänä oikein ylleni pukenut, kun tuntuu, ettei ole mitään päälle pantavaa!
Onko muilla hyviä ratkaisuja kesäpukeutumiseen? Kertokaa vinkkejä myös minulle!

No comments:

Post a Comment