Monday, June 25, 2012

...comfort zone.

Tietääkö kukaan muu sen tunteen, kun tekee mieli heittää kunnon 3-vuotiaan itkupotkuraivarit ja polkea maata huutaen? Kuvailin juuri viime torstaiset fiilikset. Odotin koko päivän pääseväni postiin hakemaan elfin paketin, mutta kun viimein saavuin Itellan oville töistä päästyäni, posti olikin mennyt viisi minuuttia aiemmin. Lievästi sanottuna ärsytti. Jälkeenpäin ajateltuna, eihän se iso juttu ollut, mutta silloin kyrpi. Onneksi posti oli jälleen tänään auki, joten pääsin vihdoin hakemaan uudet meikkisiveltimeni.


Tässä ne vihdoin ovat! Kaikki siveltimet olivat ihanan pehmeitä, mutta silti jämäköitä. Tilasin siis viiden siveltimen setin, joka oli reilun kympin ja yhden ekstra siveltimen, joka oli nelisen euroa. Siveltimet vaikuttavat ensisilmäyksellä enemmän kuin kelvollisille. Meikkisiveltimistä ja omista kokemuksistani teen mahdollisesti erillisen postauksen.


Tilaukseen laitoin mukaan myös parin euron ripsi- ja kulmakarvageelin, jota on kehuttu parissa blogissa. Tätä pakettia en vielä avannut, mutta kunhan olen testannut niin varmasti tarkempaa postausta luvassa.


Ja koska uudet siveltimet odottavat käyttöä, täytyyhän minun päästä kokeilemaan uusia luomivärejäkin! Olen pitänyt Wet n Wildin luomiväripaletista, jonka taannoin ostin Seppälästä, niistä lähtee hyvin väriä ja hyvällä pohjustuksella ne kestävätkin pitkään! Nyt mukaani otin tämän nimensä mukaisesti turvallisia sävyjä sisältävän kahdeksan napin paletin. Sävynimi on siis Comfort Zone ja nämä kahdeksan nappiset paletit maksavat Seppälässä 7,95€, mutta esim. Pretty.fistä näitä löytää vielä halvemmalla. Omat suosikkini löytyvät yllättäen vasemmalta, mutta vihreät sävyt houkuttelevat nekin.


Mutta myös pari muuta juttua houkutteli minua. Penny-sävyinen yksittäinen nappi oli tarjouksessa 2€, joten myös se lähti kanssani kassalle. Mielestäni tuo sävy kävisi ruskettuneelle iholle poskipunastakin. Mutta teinpä myös jotakin ihan uutta: ostin myös tuon huulipunan, joka on siis elämäni ensimmäinen huulipuna! Toki olen joskus äitini punia lainannut, mutten ole koskaan hankkinut itselleni huulipunaa. Minusta tuskin tulee vielä arkipunailijaa, mutta juhlavampiin tilaisuuksiin tuo neutraali nudemainen sävy käy mainiosti! Punalla oli hintaa 3,95€.

Mielipiteitä uutuuksista?

No comments:

Post a Comment