Monday, June 11, 2012

...jean jacket.Farkkutakki - Forever 21
Mekko - S.Oliver
Leggingsit & huivi - Lindex
Tennarit - Converse
Kaulakoru - Glitter
Kello & rannekoru - Guess


Tämän näköisenä tallustin tänään töihin. Taisi olla ensimmäinen kerta kun laitoin tuon farkkutakin päälle :D Farkut ovat kuin uniformuni ja välillä sen sijaisena toimii farkkuhame, mutta koska vierastan farkku-farkku-yhdistelmää, on tuo takki saanut aivan liian vähän käyttöä.
Tuo mekko on muuten äärimmäisen mukava päällä! Se on 100% viskoosia ja tuntuu ihanan sileälle ja pehmeälle päällä, mutta juuri tuon viskoosin takia se varmastikin nyppyyntyy käytössä. Mutta mitään vaatettahan ei tulisi jättää käyttämättä vain sen takia, ettei halua niiden kuluvan :P Harmi, ettei tästäkään kuvasta nää tuota hauskaa vyötäröllä olevaa kaitaletta.

Tänään pääsi muuten testiin eilen ostamani Wet n Wildin luomiväripaletin napit. Ja kyllä sitä pigmenttiä riitti! :D Ensin siveltimeen tuli aika reippaasti väriä ja silmät oli aika shimmeriset. Pysyvyyskin oli ihan jees, jopa parempi kuin oletin. Shimmerisyys oli kadonnut osin, mutta väri ei ollut kadonnut luomivakoon tai kadonnut täysin. Eli Wet n Wildin luomiväripaletti on todettu enemmänkin kuin hintansa väärtiksi! :)

No comments:

Post a Comment