Monday, June 4, 2012

...Bare Fudge.

Tänään minulla on vapaapäivä, joten tahdoin tietysti kaupungille kiertelemään (no, okei, shoppailemaan!). Itse tykkään kovasti löydöksistäni.


Aikaisemmin sanoin ihan tasavärisille farkuille ehdottoman ein. Nyt kuitenkin muutin mieleni, sillä sain hirmuisen inspiraation pyrähdyksen The New Secrets of Style-kirjasta ja halusin farkut, jotka voi helposti pukea myös siisteiksi. Hieman kulutetut farkut ovat minusta silti ihania, mutta kyllähän siitä unelmien vaatekaapista pitää löytyä myös tasaväriset yksilöt. Nämä ovat H&M:ltä ja maksoivat 39,95€ ja farkut ovat mieleistä materiaaliakin: 99% puuvillaa ja 1% elastaania. Farkut ovat malliltaan korkeavyötäröiset ja tykkäsin mitä se teki vyötärön seudulleni :D Monen tilanteen farkut sanoisin.Glitteristä hamstrasin lisää korviksia, sillä tällä hetkellä minulla taitaa olla viidet korvakorut käytössä. Rihkamakoruista korvani tummuvat ja välillä jopa kipeytyvät. Hopeisilla (tai kultaisilla) koruilla tätä ei tapahdu, joten siirryin suosiolla niiden käyttöön. Hinnakkaampaahan se on, mutta huomattavasti mukavampaa. Glitterissä oli jälleen iki-ihana ota 3 maksa 2-tarjous, jota piti sitten käyttää hyväksi. Mukaan lähti hauskat, siniset pallokorvikset (8,90€), neliskanttiset blingi-korvikset (11,90€) sekä roikkuvat korvikset (19,90€).


Sokokselta ostin Schollin jalkavoiteen loppuneen tilalle reilulla kuudella eurolla sekä IsaDoran Bare Fudge-lakan (sävynro: 610). Make Up Storelta olisi löytynyt lähes vastaava sävy, mutta koska MUSin lakalla hintaa oli melkein tuplat lähti IsaDora mieluummin mukaan. Sävy on ruskeanharmaa, joka taittaa hieman lilaan. Mitä luultavimmin uusi lakka pääsee pian käyttöön.

Tällaista tällä kertaa. Kuten aiemmin mainitsin, itse tykkäsin ostoksistani ja toivottavasti käytössä tulevat olemaan yhtä mieleisiä :)

No comments:

Post a Comment