Sunday, June 24, 2012

...grey.

On taas tullut pieni tauko postailuun, pahoitteluni. Toivottavasti kaikkien juhannus meni mukavissa merkeissä. Meidän juhannus meni vanhempieni luona Ristiinassa, jossa tuli syötyä ja nukuttua hyvin sekä pitkästä aikaa pääsin leikkimään meidän hauvojen kanssa, eli erittäin rentouttavissa merkeissä! Kamera oli mukana...laukussa, käyttämättömänä, joten kuvia ei koko juhannukselta ole. Palasimme kotiin jo eilen illalla, sillä minulla oli tänään työvuoro.


Harmaa työasuni koostui seuraavista:
Paita - S.Oliver
Neule & kello - Esprit
Shortsit - QS
Sukkikset - Express
Ballerinat - Vagabond (Samos)
Rannekoru - Guess


Ostin nuo shortsit Riveriltä kerta Vilalta tilaamani maksihame ei ollutkaan mitä halusin. Olen tykännyt noista hirmu paljon, ne ovat säädyllisen mittaiset ja minusta ihanan malliset. Sääreni eivät ole mitkään kilometrikintut ja nuo shortsit korostavat sitä, mutta mitäs siitä. Olen perinyt savolaiset mittasuhteet, joten eihän sille paljoa mahda. Nuo QS:n shortsit korvaavat nyt sitä kaivattua kesäistä alaosaa, jonka Vilan maksihameen piti olla. Tosin paksujen sukkahousujen kanssa näille löytyy käyttöä pitkälle syksyyn. Nämä maksoivat 35,95€ ja mielestäni hintansa arvoiset.

Olen tehnyt myös pari uutta vaateostosta. Ne ovat molemmat S.Oliverin Casual-mallistosta ja yllättäen Riveriltä. Kuvat ovat molemmat S.Oliver nettisivuilta, sillä mustia vaatteita on jotenkin todella vaikea kuvata.Molemmista puseroista olen tykännyt, mutta ylempi rypytetty pusero ei ehkä ole minusta 26 euron arvoinen. Pusero löpsähti ensimmäisellä käyttökerralla omituisesti. Se on 100% viskoosia, eli voin olla melkein varma puseron nyppääntyvän. Toinen pusero ei ole vielä päässyt varsinaiseen käyttöön, mutta materiaalinsa puolesta veikkaisin sen olevan laadukkaampi (95% puuvillaa, 5% elastaania). Hintaa v-kauluksisella trikoopaidalla oli 17,95€.

Sellaisia juttuja tällä kertaa. Huomenna työt taas jatkuvat, mutta tämä ilta menee Paavon kainalossa Dexterin ensimmäistä tuottista tuijottaen.

No comments:

Post a Comment