Thursday, June 14, 2012

...maxi.

Täälläpäin Suomea on viime päivinä ollut hirmuisen ihana sää, joten ollaan nyt parina päivänä Paavon kanssa kaivauduttu luolastamme ja ryömitty ihan ihmisten ilmoille. Ja ihan oikeasti ulosulos, ei mihinkään kauppaan tai kahvilaan takaisin sisätiloihin.


Kaulakoru - Seppälä
Pusero - Gina Tricot
Hame - Lindex
Laukku - Fassiona
Sandaalit - Marco Tozzi


Tiedän, ilme on ihan äärityperä, sillä huiskaisin juuri kuvaamishetkellä jotakin hyttystä. Tämä oli kuitenkin paras kuva, sillä muissa näytin vain muuten vain typerältä :D Oli kuitenkin pakko saada hyvin ei-jattamainen-asu esille ja vieläpä erilaisessa ympäristössä. Viime kesänä tykkäsin tuosta hameesta ihan järjettömän paljon ja se oli todella käytännöllinen kovilla helteillä. Nyt olen kuitenkin vähän kyllästynyt noin hulmuavaan malliin, mutta minulle on onneksi postissa tulossa korvaaja ;)

Eilen siis suunnattiin Mikkelin Naisvuorelle fiilistelemään ja istuksimaan ja sieltä sitten jatkoimme puistoon jäätelölle. Illalla oli aivan ihana sää; ei liian kuuma, mutta ei myöskään liian viileä, eikä myöskään liian kostea ilma. Juuri sopiva! Hyttysiä pörräili ärsyttävästi, mutta onneksi maksihame on hyvä suoja hyttysiltä!Tänään taas oli puolestaan vuorossa puistopiknik. Alunperin tarkoitus oli mennä vasta viikonloppuna, mutta koska viikonlopulle oli enteilty sadetta, menimme sitten tänään. Pakkasin mukaan viltin, haarukat ja pullonavaajan ja haettiin Chinamanista kiinalaista evääksi. Noh, saatiin ruuista ehkä puolet syötyä, jos edes sitäkään, kuin alkoi sataa :D Voi Suomen kesä ♥

2 comments: