Sunday, June 10, 2012

...S.Oliver & Vila.

Eilen tuli hieman shoppailtua ja juuri laskuja maksettuani, mietiskelin josko loppukuun rajoittaisin vähäsen. Noh, joka tapauksessa nyt esittelen viimeisimmät ostokset.


Riveriltä ostin S.Oliverin mustan mekon, jonka pystyy pukemaan hyvin moneen tilanteeseen, sillä mekon saa puettua arkiseksi tai juhlavaksi. Hengarilla tuo mekko ei pääse oikeuksiinsa, mutta päällä se on kyllä kieltämättä aika mahtava. Hintaa mekolla oli 39,95€. Tämä ei nyt ihan ole LBD, mutta ehkä arkisempi pikkumusta? :P


Mikkelin Cara Fashionissa on loppuunmyynti (mitä hemmettiä, en tiennyt, että Cara Fashion on ketju?), joten kävin hamstraamassa Vilan perusjuttuja, kuten tuon ylläolevan pitkähihaisen t-paidan tummansinisenä, joka maksoi alen jälkeen 13,55€. Tykkään näistä Vilan peruspaidoista, mutta ainut asia mikä aiheuttaa päänvaivaa on vasemmassa sisäsaumassa olevat pesuohjelaput. Ne on sellaista järjettömän paperista ja pistelevää materiaalia. Lapun leikkaaminen tekee asian vain pahemmaksi ja se lapun jämä pistelee niin vietävästi! Kenelläkään vinkkejä lapun eliminoimiseksi? Tietysti sauman voisi tietty purkaa, joilloin lapun saisi pois kokonaisuudessaan, mutta se on kyllä pikkuisen liikaa ja vaatisin jonkin sorttista saumuria, jota minulla ei ole.


Mustaa perusneuletta olen kaipaillutki ja nyt sellaisen löysin vielä juuri sopivan mittaisena! Alen jälkeen maksoin tästä 23,95€. Hassua, että tässä neuleessa, jota ei edes ihoa vasten yleensä käytetä, on sellainen pehmeä pesuohjelappu! Miksi sitten noihin Officiel-peruspaitoihin sellaiset laitetaan?


Ihastuin tähän hameeseen heti ja vaikka vaakaraita leventää, pidän tätä senkin uhalla, että peppu näyttäisi entistäkin leveämmältä. :P Tässä on kaikkea mistä tykkään; perusvärejä, raitaa ja konjakkia! Hintakaan ei päätä huimannut, vaan alen jälkeen jäi maksettavaksi 23,95€.

Eli vaatekaappiin tuli taas lisää täytettä, mutta olen hirmuisen tyytyväinen näihinkin juttuihin. Harmi vaan, että pian Mikkelissä myy Vilaa ainoastaan Kekäle. Vilan vaatteita on täällä siis nihkeästi kaupoissa, mutta onneksi Bestsellerin nettikauppa on aina käytettävissä ja palauttaminenkin toimii hyvin!

4 comments:

 1. Mä aina nysvään niitä lappuja pienillä ja mielellään teräväkärkisillä saksilla niin kauan, että ne irtoo juurineen :D pitää vaan varoa niitä ompeleita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mä kerran jo leikkasin reiän yhteen tollaseen Vilan paitaan, kun meni vähän liian likeltä :D Nyt ajattelin, että on pienempi paha, jos en leikkaa tota lappua ollenkaan, kun se pistelee vähemmän :p Ihmettelin suuresti, että noihin lappuihin ei ole vielä keksitty mitään parempaa ratkaisua!

   Delete
  2. Se on kiva kun joihinkin paitoihin on se niskassa oleva kokolappusysteemi tehty samasta kankaasta kuin itse paita. Jos sitä pystyisi jotenkin soveltamaan tähän pesuohjelappuseenkin!

   Delete
  3. Jep, ja tykkään muuten siitä, että se kokolappu on välillä painettu suoraan kankaaseen, ettei niskaan jää mitään ärsyttäviä lappusia, jotka meinaa liputtaa jatkuvasti :P

   Delete