Saturday, June 16, 2012

...silver sky & high roller.


Töiden jälkeen kävin Kicksissä ja voi apua, kun menin -50% pöydän luo. Mikä määrä kynsilakkoja! Olin ihan täpinöissäni, mutta koska en oikeastaan enää saisi ostaa mitään, harmitti niin vietävästi. Mutta kuten kuvasta näkyy, sorruin minä sitten viimein ja kannoin kassalle nuo kaksi lakkaa. Nyt ostin ihkaensimmäisen China Glazen kynsilakkani ja sävyksi valikoitui sävy nimeltä High Roller, joka on sellainen hyvin peruspunainen. Ostin tuon ihan varpaankynsiäni ajatellen, sillä tykkään, että varpaissa saa olla jotain todella räväkkää sävyä. Tykästyin Chinan laatuun, sillä vaikka lakka oli hyvin ohutta ja lirumaista, se peitti todella hyvin! Hintaa China Glazen lakalla oli 5€, eli normaalihinta oli 10€.


IsaDoran lakat toimii aina ja siksi otinkin tuon Silver Sky (731) -sävyn testiin. Sävy on siniharmaa, jossa on paljon pientä hilettä. En yleensä ole sinisten kynsilakkojen ystävä, mutta jokin tässä viehätti. Tässäkin lakassa yksi kerros olisi riittänyt mainiosti peittämään, mutta laitoin kuitenkin varmuuden vuoksi kaksi. Tämäkin oli puoleen hintaan, joten se maksoi 3,95€.

Ihan hirvittää, kun kunnon alennusmyynnit alkavat. Voi sitä himotusta kaikkeen ihanaan, mutta palkkapäivä häämöttää vasta kuun lopussa. Yikes.

No comments:

Post a Comment