Saturday, August 11, 2012

...wholegray.


Pusero & farkut - H&M
Huivi - Lindex
Kello & rannekoru - Guess
Korvakorut (joita tuskin näkyy) - Glitter
Ballerinat - Vagabond (Samos)


Nyt näkyy päällä parikin uutta asiaa. Raitapaidat on vaan niin ihania! Löysin tuon harmaavalkean yksilön H&M:ltä jokunen aika sitten. Se on siis ihan myymälästä ostettu "huikeaan" 9,95€ hintaan. Mulla on pari muutakin raitapaitaa (myös H&M:ltä), jotka tuntuivat hieman paremmalta materiaalilta kuin tämä yksilö. Hassua sinänsä, koska tuo uusi pusero on 95% pimapuuvillaa, jonka pitäisi olla laadukkaampaa kuin tavallinen puuvilla. Ehkä tämä sormissa tuntuvat ero johtuu siitä, että nuo vanhemmat paidat ovat paksumpaa materiaalia.


Toinen uusi juttu on sitten nuo farkut. Olen niihin hyvin tyytyväinen toistaiseksi, mutta pelkään niiden venähtävän liikaa. Olisin varmaankin mahtunut kokoa pienempiin, mutta menköön. (Pesen ne mahdollisesti Klorinin kanssa, jotta pysyisivät vähän napakampina.) Tilauksessa oli siis kahdet farkut, mutta ne toiset farkut joudun palauttamaan, sillä ne olivatkin väärää mallia! Ensin luulin tilanneeni vahingossa väärän tuotteen, mutta lähetyslistassakin lukee, että tuotteen pitäisi olla Slim Regular-farkut ja ne paketissa olleet farkut olivatkin Skinny Low-mallia.


Tähän loppuun tällainen epäonnistunut kuva, mutta kuvasta näkee hyvin tuota uutta väriä. Seassa on siis omaa vaaleaa väriä, vaalennettua väriä sekä värjättyä vaaleanruskeaa. Malli on melkeinpä sama kuin viime talvena/keväänä, mutta se kerkesi kasvaa reippaasti yli. Nyt kun väri on tuollainen kaulttaaltaan vaaleampi niin on helpompi kasvattaa sitä omaa luonnollista väriä esiin.

No comments:

Post a Comment