Thursday, August 2, 2012

...bare skincare.


Koska tilasin FeelUniquelta aikamoisen määrän tavaraa, joten esittelen ne eri postauksissa, koska kilometripostaukset voi olla uuvuttavia. Yllä kuitenkin kuvaa kaikista tilauksen jutuista, joten kuvasta näkee jo mitä tulevissa postauksissa löytyy.

Aloitan esittelemisen bareMineralsin Naturally Luminous Moisturizing Triosta. BareMineralsilla on siis myös ihonhoitosarja ja itse ostin tämän paketin, jotta pääsen kokeilemaan mistä sarjan tuotteet ovat kotoisin. Ensinnäkin tämä paketti on ihan järjettömän edullinen, vaikka hintaa tällä paketilla reilu 40€. Okei, markettikamaan verrattunahan tämähän on järjettömän kallis, ei siitä mihinkään pääse. Erikseen ostettuna kuitenkin noista pulittaa Feeluniquessa noin 70€ ja Kicksissa jo esim. tuo silmänympärysvoide maksaa yksinään yli 50€. Kaikki pakkauksessa tulevat tuotteet ovat siis täysikokoisia, joten päätin pulittaa vähän enemmän, jotta pääsin kokeilemaan useita eri tuotteita. Kaikkia tuotteita olen ehtinyt jo muutaman kerran kokeilemaan, joten kerron vähän ensivaikutelmia.


Aloitetaanpa tuosta Purifying Facial Cleanseristä. Tämä on tosiaan hyvin hellävaraisen tuntuinen, mutta kuitenkin poistaa hyvin meikin. Tuote on myös tarpeeksi hellävarainen silmämeikin poistoon. Tämä putsari on kaikille ihotyypeille tarkoitettu, mutta veikkaisin kuivaihoisten erityisesti tykkäävän tästä, sillä se jättää ihon hyvin pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Tuote kuitenkin sopii myös minun rasvoittumiseen taipuvaan ihoon, sillä viimeinen asia mitä haluan on kuivattaa ihoani, jolloin se rasvoittuisi vain entisestään. Tuote on pakattu pumppupulloon (tykkään!) ja vaikka sitä on pullossa suht vähän, veikkaan sen olevan riittoisaa, sillä yksi tai kaksi pumppausta riittää mainiosti kasvojen puhdistukseen. Tässä, tai oikeastaan kaikissa näistä kolmessa, on vähän jännä tuoksu. En osaa oikein kuvailla tuoksua paremmin. Se ei tuoksu millekään hajusteelle, muttei kyllä oikein luonnollisellekaan. Se on vain sellainen omituinen haju, ei kuitenkaan mikään paha ja se haihtuu äkkiä pois (myös kosteusvoiteista).

Purely Nourishing Moisturizerin veikkasin alkuun olevan liian paksua minun kasvoilleni nyt kesällä, mutta ainakin iltaisin tuo voi olla oikein mainio voide. Voide on siis suunnattu normaalille/kuivalle iholle, mutta se jättää itseasiassa aika mattaisen pinnan myös minun rasvoittuvaan ihooni, ja siitä syystä tätä oli ehkä hieman vaikea levittää kasvoille tasaisesti. En ehkä meikin alle laittaisi tätä vielä, mutta kun syksyllä taas ihoni kuivuu, on tälle voiteelle käyttöä.

Renew & Hydrate Eye Cream vaikutti heti ensimmäisenä ainakin riittoisalta! Tämä tuote on cleanserin tavoin tarkoitettu kaikille iho tyypeille. Voide on kevyttä, mutta se tuntuu hyvin kosteuttavalle ja sen takia on varmasti hyvä tuote erityisesti illalla. Tuote lupaa auttaa ihon uudistumisessa, mutta siihen en osaa sanoa muutaman (tuskin useammankaan) käyttökerran jälkeen sanoa mitään.

Tuotteet vaikuttavat ihan mukavilta, mutta ellen pitkäaikaisessa käytössä huomaa jotakin erityistä näissä tuotteissa, tuskin ostan näitä uudelleen. Joka tapauksessa, kyllä minä nämä pois käytän.

No comments:

Post a Comment