Thursday, August 30, 2012

...nails of the day - High Roller.

Lakkasin eilen kynteni ensimmäistä kertaa yli kuukauteen. Kynteni alkoivat liuskoittua ja haurastua käytettyäni asetonia sisältävää kynsilakan poistoainetta, ja kynteni tuntuivat hajoavan sormiini. Ne murtuivat pienimmästäkin kolauksesta, joten päätin pitää taukoa kynsien laitosta. Leikkasin ne aivan lyhyiksi ja annoin niiden olla ilman mitään lakkoja tai hoitoja. Toisin sanoen kasvatin asetonin kuivattamat kynteni pois.


Nyt kynteni ovat huomattavasti paremmassa kunnossa, joten uskalsin pitkästä aikaa tehdä niille jotakin. Päätin kokeilla peruspunaista, eli väriä, jota yleensä kaihdan ja ainoa oikeasti punainen kynsilakkani on China Glazen High Roller. Lakka on hyvin juoksevaa ja kuultavaa. Itse laitoin lakkaa vain pari kerrosta, sillä olen hätähousu eikä minulla ole tällä hetkellä lempikynsilakan pikakuivattajaani, mutta kolmas kerros olisi näyttänyt varmasti vielä paremmalta ja tasaisemmalta.

Lakkauksen epätasaisuutta yritänkin piilotella parilla kynsitarralla, jotka olen joskus äidiltäni saanut. Itse tykkään laittaa tarroja vain muutamaan kynteen, sillä jokaisessa kynnessä se olisi minusta liikaa. Tykkään myös asettaa tarrat aina hieman kynnen reunaan/sivuun enkä keskelle. Minun silmääni se on luontaisempi paikka kynsitarralle.

Nyt sitten testailen kuinka lakat kestävät. Aiemmin lakat napsuivat kynnen mukana irti, joten lakkaukset eivät kauaa kestäneet siedettävän näköisinä. Nyt toivon kynsieni pysyvän visusti sormissa!

2 comments:

  1. Replies
    1. Kiitos! :) Virkistävää, että kynsissä on jotain väriä! :p

      Delete