Tuesday, August 28, 2012

...a girl crush on Taylor Swift.

Otsikko sen kertoo. Taylor Swift on tämän hetkisen ihailuni kohde. Eli kunnon girl crush on täällä meneillään. Taylor on siis ikäiseni (!!) neito Pennsylvaniasta ja kaikki varmasti muistavat Love Story-renkutuksen, jolta ei aikanaan välttänyt sitten millään. Siihen aikoihin kohautin olkapäitäni, enkä juuri hänen musiikistaan välittänyt.


You Belong With Me oli toinen renkutus, joka seurasi kaikkialla ja siihen itseasiassa tykästyinkin kovasti. Rakastan tuollaisia naiveja rakkaustarinoita musiikissa. Kun vielä enkelikasvoinen ja herkkä-ääninen tyttö laulaa niitä niin eihän sitä voi vastustaa!


En voi vieläkään sanoa olevani mikään superfani, mutta en laita pahakseni, jos Taylorin kappaleita kuulen ja itseasiassa juuri nyt tätä postausta kirjoittaessa soikin neidin valittuja kappaleita. Mutta Taylorin kasvot on jotain ihan uskomatonta! Miten joku voi olla niin siunattu hyvillä geeneillä? Överisöpöt pusuhuulet ja kissamaiset silmät, ei noita saa antaa samalle ihmiselle! :D Aivan epäreilua! Niin ja neidillä on kilometrisääret ja muutenkin mukavasti pituutta. Hiuksetkin on niin kauniit, että ottaisin samanlaiset itselleni hyvin mielelläni. Myös Taylorin tapa pukeutua on jotenkin niin ihanan tyylikästä ja tyttömäistä. Eikö tämä ole jo ihan todella epäreilua? :D


Alla on Taylor Swiftin uusin kappale We Are Never Ever Getting Back Together, joka minusta on oikean mukavan kuuloinen kappale. Hieman erilaista kuin aiempi tuotanto, mutta ehkä siitä johtuenkin pidän tästä ja odotan innolla tänä syksynä ilmestyvää uutta levyä.Kuuluuko Taylor teidän inhokkeihin, suosikkeihin vai johonkin siltä väliltä?

7 comments:

 1. Minä ostin tänään sen Taylorin Wonderstruck hajuveden :) Oli tarjouksessa Kicksissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau, minkälaista oli? :) En ole tajunnutkaan, että Taylorillakin on oma tuoksu! :)

   Delete
  2. Ihan hyvän tuoksuinen (en olisi muuten ostanut :D ) ja se pullo on sellainen pyöreähkö, violetti, joka auringossa tuo esiin sateenkaaren värit. Kicksissä maksoi 30 ml pullo 24 € (-20 % ale). Kannattaa käydä tuoksuttelemassa :)

   Delete
  3. Mitä googlesta katselin tuoksun kuvailuja ja kuvia vaikuttaa ihan hyvältä tuoksulta! Pitää käydä ensi kerralla Kicksissä nuuskimassa! :)

   Delete
 2. Olen samaa mieltä siun kanssa. Tämä tyttönen on kyl tosi nätti :) Kauniit silmät ja tosiaan ne pusuhuulet sillä on :D Myös sen musiikkinsakin on ihan ok, ehkei ihan sitä ykköstä, mutta menee tietyllä musafiiliksellä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, se on sellaista tietyn fiiliksen musiikkia, ei ehkä mitään biletysmusiikkia :D

   Delete
 3. Musiikki on minulle ihan vierasta, mutta olen ihaillut neitosen hiuksia - näyttäisipä omakin maantien sävy tuolta!

  ReplyDelete