Saturday, August 11, 2012

...silver and gold.

Sain eilen H&M:n pakettini ja sieltä tuli pieni sekaannus farkkujen kanssa, mutta niistä lisää sitten myöhemmin. Tilasin farkkujen lisäksi myös lyhytvartisille meikkisiveltimille ja meikkikynille pienet tuikkukupit.


Mielestäni noi on jotenkin todella ihanat! Kuten kuvasta näkyy, kipoista näkyy hieman läpi, enkä itse tajunnut tätä ensin. Aiemmin bareMineralsin ja Everyday Mineralsin siveltimet on olleet ilman paikkaa, mutta nyt niilläkin on oma koti! :P Kupit oli 2,95€/kpl ja tilasin ne tosiaan H&M:n nettikaupasta. Nyt ongelmana on, että pitkävartisillekin siveltimille on löydettävä jotakin vastaavaa nättiä kippoa.


Minulla on välillä ollut vähän tottumisvaikeuksia näiden uusien hiusten kanssa. Väri on vaalentunut ja mallikin on taas täysin erilainen. Oli outoa, kun hiuksia piti ihan muotoilla suoristusraudankin kanssa, eikä vain harjata ja laittaa lakkaa jakaukseen. Latvat ovat jo nyt hirmu huonokuntoiset, mikä johtuu varmastikin, että osa vaaleasta väristä omaa ja osa on vaalennettua, joka kaipaa kunnon kosteutusta. Ajattelin tähän hommaan hankkia jotakin öljyä, mutta se on tässä vähän työn alla. Kuvan ei sitten ollut tarkoitus ilmentää uutta hiusväriä tai kuntoa, siinä lähinnä näkyy hiuksieni olevan kerrankin kiinni eikä auki, niin kuin suurimman osa ajasta. :)

Muistuttelen vielä arvonnasta, johon on vielä reilu viikko aikaa osallistua! :)

2 comments: