Monday, August 13, 2012

...Batiste.

Tänään oli edessä paluu arkeen. Kolmen viikon kesälomani loppui ja nyt jaksoi kävellä töihin kevein askelin. Askel ei ilmeisesti koko päivän ole ollut yhtä keveä, sillä huomasin äsken rakon jalastani. Nice... Töiden jälkeen tuli käytyä pyörimässä kaupoilla ja kahviteltua naapurin kanssa.


Kaupoilta ei kuitenkaan löytynyt muuta kuin tuo oikeanpuolimmaisin Batisten Fresh kuivashampoo eli tuo on käsittääkseni samaa perus-Batistea kuin tuo keskimmäinen Tropical. Kerkesin jo vähän suihkia tuota Freshiä hiuksiini ja tuoksutella sitä. Se tuoksuu niiin ihanalta! Tuoksu on todellakin raikas, eli cool & crisp! Ohitti tuon vanhan suosikkini eli kookokselta tuoksuvan Tropicalin.

Liitin kuvaan jostain syystä tuon XXL Volume kuivashampoonkin, jonka ostin aikoja sitten. En ole käyttänyt tuota kuin kaksi kertaa ja syystäkin. Se takuttaa ja koppuroittaa hiukset, joten sitä ei todellakaan ole mukava käyttää. Olen jemmannut tuon kylppärin kaappiini kuitenkin hätätapauksia varten eli kun en ole muistanut ostaa uutta kuivashampoota ja toisen päivän hiukset yleensä kuivashampoota tarvitsevat. Kerran tämän katastrofin olen kokenut ja hyvin varovaisin suihkauksin sain hiuksia hieman freesattua.

Näitä saa siis Kicksistä alle 7€ hintaan. Suosittelen kyllä noita perus-Batisteja tilanteisiin, jolloin hiukset kaipaavat hieman freesausta. Nämä ei kuitenkaan ole sellaisia kaikista eniten rakennetta antavia, mutta mulla ovat toimineet mainiosti myös siinä hommassa. Tuo XXL Volume antaa kyllä rakennetta, mutta ehkä vähän liikaakin. Käytän varmaankin XXL:nkin pois, vaikka tuperaamisen yhteydessä pois, jottei se mene ihan hukkaan.

Onko lukijoissani ketään Batisten käyttäjiä? Mitä mieltä olette olleet?

PS: Arvontaan on vielä viikko aikaa osallistua, joten käykääpä osallistumassa! :)

1 comment:

  1. Thanks, I'll be definately checking out your blog! :)

    ReplyDelete