Sunday, August 5, 2012

...intro to eyes.

Ja nyt esittelen viimeisen osan Feeluniquen paketista. Tilasin siis ison kasan bareMineralsin tuotteita ja olen niihin suuremmilta osin hyvin tyytyväinen.


Tilasin siis bareMineralsin Tutorials: Intro to Eyes-paketin, joka sisältää nuo viisi kuvassa näkyvää tuotetta. Tällä paketilla saakin luotua kivan silmämeikin. Jälleen tämä paketti tuli huomattavasti halvemmaksi kuin erikseen ostettuna, vaikka se reilu 30€ kustansikin.

Tilasin juuri tämän paketin, koska erityisesti halusin kokeilla Prime Time Eyelid Primeria, mutta myös muut tuotteet vaikuttivat kokeilemisen arvoisilta. Tuotteen kuvauksessa sanotaan, että kyseessä on mini-versio, joka sisältää 3ml, mutta ostaessasi tuon tuotteen erikseen, saat sen saman 3ml, joten ainoastaan pakkaus taitaa olla pienempää koko kuin ns. tavallisen kokoisessa versiossa. Erikseen ostettuna tuo luomiväriprimer maksaa hieman alle 18€. Primer on neutraalin väristä ja se jättää hyvin samettisen pinnan luomelle ja toistaiseksi se on minun käytössäni tehtävänsä suorittanut eli luomivärit eivät ole alkaneet juoksemaan pitkin silmiä.

Mukana tuli myös Buffing Eye Brush-sivellin, joka on isokokoinen (ainakin minun luomilleni) ja hyvin pehmeä. Sivellin soveltuukin hyvin koko luomelle levitykseen, mutta mitään tarkempia varjostamisia tällä ei kannata edes yrittää.

Paketin yllättäjä oli Flawless Definition Mascaran minikokoinen versio. Tarkempaa kuvaa maskaran harjaksista löytyy täältä zoomailemalla. Maskaran harja ei nimittäin alkuun innostanut minua ollenkaan, mutta muutaman käyttökerran jälkeen olen tykännyt siitä vain enemmän ja enemmän. Muutenkin ripsivärin pakkaus on kerrankin suunniteltu niin, ettei harjaan tule liikaa väriä, ei edes aivan harjan kärkeen. Tällä maskaralla saa hyvin erotellut ripset ja olenkin käyttänyt tätä esim. hyvin luonnollisessa meikissä eli juurikin lomameikkiin.


Pidin myös paljon mukana tulleesta Big & Bright Eyelinerista, jonka sävynimi on Granite. Odotin rajauskynän siis olevan nimensä mukaisesti harmaa, mutta minun onnekseni se olikin kylmänsävyinen tummanruskea. Käytän nimittäin melkeinpä aina vain ruskeaa rajauskynää, joten käyttöä löytyy! Näiden pehmeiden rajauskynien käyttöä pitää aina vähän harjoitella, mutta kyllä näillä rajaaminen onnistuu. Jälki ei ole ehkä kestävintä, minulla on esim. MaxFactorin Color Perfection Eyeliner joka kestää silmissä paremmin. Voisin kuvitella tätä kynää utuisempaan meikkiin.

Viimeinen, muttei todellakaan vähäisin tuote paketissa on Eyecolor sävyssä Flaunt. Tämä neutraali ruskea sävy sopii hyvin koko luomelle, ja kerrostamalla saa halutessaan vaaleampaa tai tummempaa meikkiä. Olen ole vielä ehtinyt kokeilemaan tätä folioimalla (eli veden kanssa), mutta veikkaisin tämän näyttävän todella hyvältä!

Pääsin tämän ison tilauksen kanssa kokeilemaan monia mielenkiintoisia tuotteita ja sain paljon enemmän irti tilaamalla valmiiksi koottuja paketteja. Nyt kuitenkin bareMinerals-tilaamiset jäävät varmastikin hetkeksi pois, sillä nyt löysin itselleni sen tärkeimmän eli hyvän meikkipohjan! Kosmetiikkaostokset tuskin jäävät pois :D

No comments:

Post a Comment