Tuesday, August 21, 2012

..iHerb.

Tänään mulle jälleen saapui paketti, odotettukin sellainen. Tilasin iHerb.comista muutamia juttuja silkasta mielenkiinnosta. Ensinäkemältä tuo nettikauppa näyttää ihan jollekin huijaussivustolle, mutta onneksi netin ihmeellisestä maailmasta voi löytää muiden aiempia kokemuksia, jolloin voi varmistua, että kyseessä on ihan asiallinen pulju. Nettisivua on mielestäni myös hieman hankala selailla, mutta tuolta voi löytää vaikka mitä aarteita. Kerron nyt mitä tilasin, mutta koska käyttökokemuksia on vielä hyvin vähän, niistä kerron lisää sitten myöhemmin!


Olen jo jonkin aikaa himoinnut kokeiluun öljyjä hiusten- ja ihonhoitoon ja iHerbistä niitä löytyi mukavan edullisesti!
Now Solutions Jojoba Oil oli koko tilauksen kallein tuote eli se kustansi $11.46. Jojobaöljyn kerrotaan toimivan mm. akneen, ihon kuivuuteen, kuiviin latvoihin ja päänahkaan ja se kuulemma auttaa myös häivyttämään arpia. Aikamoinen ihmeaine siis pitäisi olla kyseessä!
Now Solutions, Grapeseed Oil on ainakin edullista ja riittoisaa! :D Tuossa pullossa öljyä on siis melkeinpä puoli litraa ja se maksoi vain $7.63. Rypäleensiemenöljy on hyvä ihon kosteutukseen ja pakkauksen mukaan tämä supistaa myös hieman huokosia. Molemmissa öljyissä on siis paljon vitamiineja ja antioksidantteja ja niitä voi käyttää ihan sellaisenaan iholla tai vaikka boostaamaan omaa kosteusvoidetta. Yleensä tämän kaltaiset öljyt ovat tummissa lasipulloissa, jotta ne olisivat UV-säteilyltä suojassa. Molemmissa pulloissa kuitenkin lukee myös näiden kirkkaiden muovisten pakkausten olevan UV-suojattuja. Näissä on myös kätevä annostelukorkki.
Cococare, 100% Tea Tree Oil eli suomalaisittain ihan vain teepuuöljy on tunnettu luonnon omana putsarina. Tällä voi siis desinfioida finnejä, hoitaa jalkasientä tai vaikka veteen sekoitettuna suihkutella pinnoille puhdistusaineen tavoin. Se toimii siis antiseptisena aineena. Tällaiset monikäyttöiset aineet on aina tervetulleita! Hintaa tällä 30ml pikkupurkilla oli $6.37.

Jos jollakin on kokemuksia öljyistä ihon- tai hiustenhoidossa, pistäkäähän vinkkejä kommentteihin! :)


Tuo pikkuinen 15ml tuubi on NutriBiotic, Skin Ointment, 2% Grapefruit Seed Extract with Lysine, joka sisältää paksua, hunajankeltaista voidetta, jolla pystyy hoitamaan ihon pieniä ärtyneitä kohtia. Auttaa parantamaan finnejä, ruhjeita yms. Tästä maksoin $5.37 ja odotan innolla tämän kokeilemista, sillä netistä olen lukenut aikamoista hypetystä!
Alba Botanica, Natural Acne Dote, Deep Clean Astringent, Oil-Free-kasvovesi oli päähänpisto-ostos. Vaikutti hajun perusteella aika tujulta aineelta, mutta myös huokosia supistavalta ja sitä kyllä ihoni tarvitsee. Olen kuitenkin varuillani, sillä en halua kuivattaa ihoani, jolloin se rasvoittuisi entistäkin pahemmin. Pullo maksoi $6.21, joten edullista tämäkin.


Tilasin myös EcoTools, Recycled Retractable Kabukin, joka on superpehmeä ja helppo ottaa mukaan. Olin kuullut tästä kabukista niin paljon hyvää (sekä EcoToolsin siveltimien laadusta noin yleensäkin), että oli aivan pakko testata! iHerbistä tilattuna tämä maksoi $7.50, ja uskoisin sen olevan huomattavasti kalliimpi esim. Sokokselta ostettuna. En löytänyt tismalleen samaa matkakabukia, mutta tavallinen kabuki maksaa Sokoksella yli 15€. Jos tykkää EcoToolsin siveltimistä ja muista kauneudenhoitovälineistä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan iHerbiä.

Sain hieman alennusta, sillä tilasin iHerbistä ensimmäistä kertaa. Koodilla PEW394 kaikki uudet tilaajat saavatkin $5 alennusta alle $40 tilauksista ja $10 alennusta yli $40 tilauksista. Itse tilasin juuri hieman yli $40, jolloin tilauksen summa putosi kympillä. Ei paha!

Kannattaa kuitenkin muistaa, että yritys on yhdysvaltalainen, eli jos tilaa yli 43,45€, voi joutua maksamaan alvit Suomeen tullin kautta. Nettitullaushan on nykyään helppoa, mutta minusta ei ole ainakaan mukavaa maksaa mahdollisesti 23% lisää.

Tilauksen saapumisessa kesti vajaa pari viikkoa, joten ihan mitään ensi viikonlopun tarvikkeita iHerbistä ei kannata tilata. Nettisivuilla kerrotaan tilausten saapuvan yleensä noin viikon sisällä, mutta Atlantin yli saapuvilla toimituksilla saattaa kestää useampikin viikko saapuakseen.

Nyt sitten vain käyttämään noita tuotteita! Toivon ihoni tykkäävän hankinnoistani ja kaikista parasta olisi, jos saisin mustapäitä katoamaan.

No comments:

Post a Comment