Sunday, August 19, 2012

...red plaid.

Heips kaikille pitkästä aikaa! Tähän alkuun muistutankin, että arvontaan voi osallistua vielä tänään ja huomenna. Osallistujia on vielä vähän, joten nyt on hyvät mahdollisuudet voittaa!

Palasin siis takaisin töihin tuossa maanantaina ja on se siltä kyllä tuntunutkin! Jalat on olleet välillä niin väsyneet, että oksat pois. Onneksi siihenkin pikkuhiljaa taas tottuu. Minulla on edelleen hakusessa Ne Täydelliset Työkengät. Jos jollakin on hyviä vinkkejä seisomatyön työkenkiin niin vinkkailkaapa mullekin!

Olen siis River-vaatemyymälässä töissä ja loman aikana myymälään oli tupsahtanut, vaikka mitä syksyn ihanuuksia! Olen ehdottomasti pukeutumisen suhteen enemmän syksy- kuin kevättyyppiä. Syksyllä kaupat tuntuu pursuilevan kaikkea ihanaa, kun taas keväällä mikään ei ihastuta.


Löysin tämän S.Oliverin punaisen ruutupaidan ja oikeasti riemastuin, kun äkkäsin tämän. Kerrankin puuvillainen paitis, jossa on elastaania! Yleensä samantyyppiset paidat ovat 100% puuvillaa, jotka ei vaan istu jostakin kohtaa, esim. kinnaa harteista. Kaapistani löytyy tästä samasta paidasta ns. viime vuoden versio eli sama pusero, mutta eri kuosissa ja eri yksityiskohdilla. Kokemuksesta voin siis sanoa, että nämä paidat ovat niiden päivien pelastus, jolloin vaatekaapista ei löydy yhtään mitään. Kaveriksi vielä yhdistää luottofarkut ja helppo työasu on valmis. Itse pidän hihoja aina käärittyinä ja tuossa uudessa paidassa on tampit, jolloin hihat varmasti myös pysyvät ylhäällä. Hintaa tuolla paidalla oli 39,95€ ja se todellakin on hintansa arvoinen!

Tänään on ollut sellainen tyypillinen sunnuntai eli rentoilupäivä. Suunnitelmissa oli mennä katsomaan Ted leffateatteriin, mutta nyt mietittyttää, että jaksaa tästä kotoa lähi-Siwaa kauemmas edes raahautua. Toivottavasti muillakin on yhtä rento sunnuntai!

2 comments:

  1. Mikkelistä Antilopista löytyy ainakin tosi laadukkaita työkenkiä, kannattaa käydä katsastamassa! :)

    ReplyDelete