Thursday, December 29, 2011

...Dixit.

Tänään pääsin töistä ihanan aikaisin ja päätin tonkia Kicksin alea uudemman kerran. Tällä kertaa mukaan tarttui taas Make Up Storen tuote. Tällä kertaa päätin kokeilla Sparkling Loose Powderia. Alesta on kiva hankkia sellaisia kosmetiikkajuttuja, joita ei ennen ole kokeillut ja ei välttämättä muuten kokeilisi. En normaalisti laittaisi 26€ kimaltavaan korostuspuuteriin, mutta koska hinnasta tippui puolet pois, päätin testata sitä.

Sokkarin kempparin alesta hankin taas Lumenen perusjuttuja. Miksi muuten kaikki kosmetiikka loppuu samaan aikaan? Nytkin kasvovesi ja käsirasva oli ihan lopussa ja viimeisiään vetelevät myös meikkiputsarit. Olen tykästynyt noihin Lumenen käsirasvoihin, koska ne imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Nyt niitä sai 3,50€/kpl, joten ostin niitä kaksi. Toisen vien varmaankin töihin, sillä siellä ne kädet vasta kuivaakin. Radiant Touch kasvovesi käy hyvin "talven" kuivattamalle iholle ja nyt kun edellinen kasvorasvakin on lopussa, päätin kokeilla Heleyttävää päivävoidetta. Nyt multa löytyy tuosta Vitamin C+ sarjasta putsari, silmänympärysvoide, päivävoide ja kasvovesi :P Voin siis sanoa tykkääväni tästä tuotesarjasta!

Tänään saatiin myös uudet verhot (VIHDOIN!) ja saatiin myös ripustettuakin! Päivän hankintoihin kuului myös uusi kalenteri.

Päivän kohokohtiin kuului vanhempien vierailu, jolloin pystyin antamaan äidilleni vihdoin valmistuneet säärystimet sekä ihanan kaverini Satun vierailu, jolloin päästiin testaamaan Paavolta joululahjaksi saamaani Dixit-lautapeliä. Ihan huippu!

Kyseessä on siis luova lautapeli, jonka sääntöjä en ala tässä selittämään, mutta tuo peli on aivan mahtava! Mitä enemmän porukkaa, sitä hauskempaa, mutta kolmestaankin tämä peli onnistui viihdyttämään. Suosittelen!

No comments:

Post a Comment