Thursday, December 1, 2011

...eleven months.

Tosiaan käytiin tuossa aiemmin Paavon kanssa syömässä. Olen hinkunut ja vinkunut Amarilloon syömään kuin pikkulapsi jo useamman viikon ajan. Noh, kuinkas ollakaan. Amarilloon asteli myös viehättävä lapsiperhe. Sain kuunnella nyt muiden hinkumista ja vinkumista. Eli Amarilloon ei voi mennä neljän jälkeen, koska kanssa syöjissä on suuremmalla todennäköisyydellä natiaisia ja kuhertelu hämärässä nurkkapöydässä ei jotenkaan ole kovinkaan hienoa rääkymisen säestämänä.


Anyways, tämän näköisenä kävin siellä. Voisinko näyttää vielä vähän leveämmältä? Toi liivi on tooosi vanha. Taisin ostaa sen joskus 4-6 vuotta sitten? Muistan olleeni lukiossa. Kuitenkin, ostin sen Vero Modasta (se oli siihen aikaan f.i.t. nimeltään) ja välillä toi on ollut mulle liian iso, mutta Amerikka-kilot teki taas tosta naftimman. Tykkään silti tosta edelleen.
Liivi - Vero Moda
Pusero - Vila
Farkut - Lindex


Rillon jälkeen käytiin kaupungilla kiertelemässä ja hakemassa inspistä joululahjoihin. Sokkarilta löytyi hyvin lahjaideoita ja tarttuihan sitä taas mukaan jotakin.

Lisää maailman parhaita sukkia! :D Huomasin, että nää ruskeat parempia/pehmeämpiä, koska niissä on enemmän puuvillaa. Ihmettelin miten noi kuvassakin olleet mustat sukat oli jotenkin huonommat jalassa. Sellaiset kovemmat? Materiaaliseloste paljasti: mustissa on vain 65% puuvillaa, kun ruskeissa taas on 78%. Mustissa on siis enemmän polyamidia, joka tekee kyllä sukista kestävämmät, muttei mun mielestä ole yhtä miellyttävä ihoa vasten.
Ostin myös lisää tota Lumenen Radiant Touch putsaria ja elämäni ihka ensimmäisen silmänympärysvoiteen. Miten toi silmänympärysvoide voi olla niin kallista? Laskettiin sen litrahinta ja se oli yli 1200€ :D Saa siis luvan toimia!! :P

No comments:

Post a Comment