Wednesday, December 14, 2011

...Luhta.

Luhta on varmasti kaikille suomalaisille jollain tapaa tuttu merkki. Minulle tutuimpia tuotteita ovat olleen sporttiset vaatteet sekä erityisesti Luhdan kodintekstiilit. Esim. minusta Luhdan pyyhkeet on parhaita! Kestää pesua ja kulutusta ja silti värit säilyvät kirkkaina. Nyt kuitenkin raahasin kotiin jotakin muuta kuin kodintekstiilejä, nimittäin hankin itselleni kunnon toppitakin! En ole muuten vuosiin omistanut toppatakkia!

Tämä Luhdan pitkä "harmaa" toppis ei ehkä ole nyt edukseen tässä kuvassa, mutta päällä se näytti paljon edukkaammalta :P Tuo on hieman muotoonommeltu, joten omasta mielestäni se käy meikäläisen vartalolle hyvin. Bongasin takin meiltä Riveriltä ja takkia ei ollut hinnallakaan pilattu; 99,95€. Luhta on suomalainen merkki, joten heillä kyllä tajutaan mitä Suomen säät vaatii; takki on nimittäin vettähylkivä ja takin vanu valmistettu kuiduista, jotka pysyy hyvin lämpimänä. Toi takki ei siis päällä tunnu hirmu paksulle, mutta silti todella lämpimälle. Takissa on irroitettava huppu, joka on minusta aina hyvä juttu, että takkia pystyy muuntelemaan omien tarpeiden mukaan.

Nyt olen siis valmis sitä talvea varten! Mulla on kevyemmille keleille Spoomin takki, hyvät ja lämpimät nahkarukkaset on hankittu ja talvikengätkin löytyy kaapista. Mutta missä ne pakkaset ja lumi oikein viipuu?! Täällä ainakin kaikki kadut on vaan kuraa ja loskaa täynnä. Kerrankin ku oon päättäny valmistautua talveen ajoissa :D

No comments:

Post a Comment