Saturday, December 10, 2011

...matt make up and silver sparkles.

Tossa alla olevassa postauksessa taisin juuri sanoa jotain, etten osta uutta ennen ku vanhat on käytetty. Noh, kuinkas kävikään. Kauppareissulla (ihanan loskaisessa säässä!) tuli käytyä myös Sokkarin kempparin ja Kicksin kautta. Tosin kaikki ostokset tuli tehtyä Kicksissä, jolle propsit myös paremmasta valaistuksesta ja paperista, johon pystyi pyyhkimään meikkivoiteet sormista.

Mietin kovasti josko ostaisin Make Up Storen Cover All-peiteaineen vai panostaisinko ensin kunnon meikkivoiteeseen, jonka jälkeen katsoisin tarvitsisinko edes peiteväriä lisäksi. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon. (Tosin nyt panikoin, että otinkohan varmasti oikean sävyn...)

Tässä tämä nyt sitten on. En tiedä viitsinkö enää tänään testata, ja itseasiassa vähän pelottaakin testata. Toivon niin, että sävy on oikea. Kokeilin kyllä kaupassa tuota ja tarkastelin leukaa ja kaulaani moneen eri kertaan ja eri valoissa. Jotenkin tuo oikean sävyn valinta vain tuntuu niin vaikealta asialta ja kaupan valothan ei ihan luonnonvaloa korvaa. Tosin seuraavan kerran täällä Suomessa sitä luonnonvaloa saadaan varmaan parin kuukauden päästä :D Ostamani sävy on Matt Ivory, en tiedä onko se vaalein sävy, mutta minusta se siltä vaikutti.
Ostin lisäksi myös meikkisieniä. Kokeilen vaihteeksi meikinlevitykseen muutakin kuin omia sormiani. Meikkivoide kustansi 28,50€ ja meikkisienet 2,90€.

Mukaan tarttui tietysti myös jotain turhaa. Tykkäsin IsaDoran Gold Sparkles-lakasta, joten halusin luonnollisesti Silver Sparkles-sävyn. Kicksin klubikortilla sain tästä nyt vähän alennusta ja hinnaksi jäi 6€. Kuten kuvasta huomaa, kynteni ovat nyt ihan nysät, sillä meni hermot niiden lohkeiluun. Napsin siis kynnet ihan lyhyiksi ja nyt koitan ahkeraan viilata ja pitää huolta koko käsistä, kynnet mukaan luettuna.

2 comments: