Wednesday, December 7, 2011

...men's wear.

Tänään jälleen töissä ihastuin uuteen vaatekappaleeseen. Tällä kertaa se oli kuitenkin miesten vaate. Vanhimmat kaverini eivät edes ylläty, että kyseessä on huppari.


Tämä S.Oliverin trikoohuppari oli kyllä erittäin mukava päällä ja toi printtikin oli sen verran hieno, että päätin kotiuttaa sen. Ja kerrankin tuli myös S-koko, sillä yleensä S.Oliverin miesten vaatteet alkaa koosta M. Hintaa komistuksella on 39,95€. Toi huppu on myös hauskasti tehty. Huppu on ommeltu tuosta edestä tavallaan vähän päällekäin, joten siitä tulee tavallaan korkeampi kaulus. En tiedä kertooko tuo kuvan väri totuuden, sillä huppari on valosta riippuen tummanharmaa tai tummanruskea. Eli se on tummanruskeanharmaa?

Pakko tähän loppuun vielä sanoa, että ihmiset uskoo liikaa vaatteiden kohderyhmiin. Jos vaate on suunnattu vaikka pluskoon naisille, niin en ymmärrä miksi pienempi kokoinen nainen suorastaan pelästyy, jos löytää sieltä jotain hienoa. Tai lastenvaatteissa on ihan hirveän tärkeää, että se vaate on selkeästi joko tyttöjen tai poikien. Vaikka ne pöksyt on ihan samanmalliset, oli ne sitten siniset tai punaiset, mutta on hirveä pelko, ettei vaan Pikku-Pertille tule tyttöjen housuja. Mistä sitä tietää, mitä aarteita ns. "vääriltä" osastoilta voi löytyä. Itse olen ainakin hankkinut asusteita ja vaatteita myös vastakkaisen sukupuolen tai lastenosastolta. Ovathan ne erilaisia ja suunnattu toisenlaisia mieltymyksiä varten, mutta sieltä saattaa löytyä myös minun mieleisiäni juttuja :)

No comments:

Post a Comment