Monday, December 12, 2011

...to have or not to have?

Olin vähän aikaa sitten kääntämässä kelkkaani tekokynsien suhteen. Ajattelin jo, että vähänkö olis siistiä, kun kynnet ei enää lohkeilisi töissä ja lakkailut kestäisi paaaljon pidempään. Tottahan nuo on. Ja siis en olisi ottamassa sellaisia metrin pituisia megaraapimia, vaan oman kynnen mittaisia, lähinnä vahvistukseksi ja oman laiskuuden takia.

No sitten aloin perehtyä asiaan. Googlailin eri paikkoja ja etsin tietoja tekotavoista. Katselin jopa jo hintoja. Niiden takia alkoikin sitten vähän arvelluttaa. Olisiko mulla sijoittaa joka kuukausi tietty summa kynsiin? Nyt jos ei huvita kynsiä laittaa niin sitten en vain tee niin, en häviä mitään. Tekokynsien kanssa olisi vähän eri meininki. Lisäksi jaksaisinko ylipäätään varailla aikoja kynsilafkoihin säännöllisin väliajoin. Jo tuota edellisessä postauksessa mainittua parturiaikaa jahkailin sen kaksi viikkoa, ellen jopa enemmänkin :D Sen takia siis aloin googlailla muista blogeista kynsien tekemistä itse. Päädyin siis tähän blogipostaukseen.
Tiedän, postaus kertoo allergisesta reaktiosta, joka on harvinainen. Mutta silti se pisti ajattelemaan, että olisikohan ne kynnet loppujen lopuksi sen arvoiset? Ehkä jätän ajatukset kunnon blingi-tekokynsistä ajatuksiksi ja teen sen mitä itse jaksan :P

Päätin selata tuota blogia enemmänkin ja huomasin, että kyseistä blogista löytyy myös aika mahtavalta vaikuttava arvonta! Sinne kaikki siis osallistumaan!

No comments:

Post a Comment