Sunday, December 11, 2011

...suicidal plants.

Meidän sunnuntai alkoi vilkkaasti. Siskoni ilmoitti perheineen tulevansa käymään ja sitä ennen käytiin veljeni ja hänen kihlattunsa kanssa kaupassa ostamassa tämän ja seuraavan parin päivän ruuat. Päivä on siis pitkälti mennyt sekasortoa raivaillessa ja kahvitellessa.


Siskoni toi meille jouluisen amarylliksen lahjaksi. Ihan hyvä, että nyt on edes jotain jouluista meilläkin. Tosin onhan meillä "jouluiset" eli punaiset lakanat, jotka ostin muutama viikko sitten Hemtexistä. Tykkään Hemtexin puuvilla-satiinilakanoista, sillä ne kestää kulutusta hyvin ja on miellyttävät iholla. Lakanoita sai kaksi pakettia melkeinpä yhden hinnalla. Jo vuosien ajan olen kytännyt niitä aina naurettavan halvalla alennusmyynneistä. Osan lakanoistani olen ostanut jo varmaan kolme vuotta sitten, mutta ne on vieläkin hyvässä kunnossa. Värikkäät lakanat ovat tietysti ehkä vähän kulahtaneet, mutta materiaali on muuten pysynyt mainiona jo vuosien ahkeran käytön ajan.

Anyways, takaisin tähän kukka-aiheeseen. Muistaako kukaan kun ostin meille rahapuun? Noh, kyseinen eliö näyttää nykyään tältä, eli ei kovin vahvalta. Yksi noista oksista (vai mitä lie) kuoli pois ja nyt toinenkin vaikuttaa tekevänsä itsemurhaa. Kolmas vaikuttaa vielä ihan elinvoimaiselta. En tajua miksi noi kuolee. Olen kastellut niitä mielestäni oikein eli muutaman viikon välein ja valoa ne saavat niin paljon kuin tähän aikaan vuodesta on mahdollista. Eli täh? Miksi meidän miljoonan alku kuolee? :(

No comments:

Post a Comment