Saturday, December 31, 2011

...silver and gold.

Uusi vuosi. Jälleen kerran ne bileet, jolloin on ns. "pakko" bilettää tai tehdä jotain erityistä eli luonnollisesti silloin on vain tekohauskaa. Kuulostan kauhean negatiiviselle, mutten koskaan ole ollut uuden vuoden bileiden ystävä. Se nyt ei minusta vaan kauhean kummoinen juhla ole. Vaikken tykkää uuden vuoden bileistä, niin minullakin on nyt syy juhlia, sillä nyt olemme olleet Paavon kanssa vuoden yhdessä ♥ Sen kunniaksi tänään on luvassa sipsua, saunaa ja toistemme hemmottelua.

Pitkälti tämä lauantai on ollut kuin mikä tahansa lauantai, olin töissä, blogien lukemista, käytiin pikaisilla ostoksilla ja kohta voitaisiin tehdä hyvää ruokaa.

Tähän luultavimmin vuoden viimeiseen postaukseen piti kuitenkin sisällyttää vielä uudet korvikseni, jotka äitini lahjoitti minulle. Korviini tulee tosiaan sellaiset ärsyttävät mustat jäljet, jos käytän mitään rihkamakorviksia muutamaa tuntia kauemmin ja lisäksi korvareikäni ärtyvät niistä hieman. Haluan säästää itseni moisilta epämukavuuksilta, joten ole siirtynyt hopeisiin/kultaisiin korvakoruihin. Hintansa puolesta niitä on vielä aika vähän, mutta eiköhän niitä ajastaan kerry.

Nämä korvikset ovatkin olleet esille blogissani jo aiemmin. Viime aikoina erityisesti nuo isoimmat timangit ovat viihtyneet korvissani paljon. Nämä siis kaikki Glitteristä.

Nämä ovat (nykyisistä) hopeakorviksistani kaikista vanhimmat. Taisin saada nämä vuoden 2010 jouluna vanhemmiltani lahjaksi. Käytinkin noita yhdessä vaiheessa hirmu paljon, mutta nyt olen käyttänyt ainoastaan nappimallisia korviksia.

Mukaan mahtuvat yhdet kultaiset korvikset, jotka sain tänä jouluna Paavolta lahjaksi. Rakastan! Siis sekä miestä, että koruja :)

Minulla on siis aivan järjetön kasa korviksia tuolla korurasioissani, mutten pysty käyttämään niitä :( Osan myin pois kirpparilla, mutta suurinta osaa en raaskinut laittaa myyntiin. Äh, kun ne on niin söpöjä!

1 comment: