Friday, December 23, 2011

"This kitchen is seasoned with love"

Blogihiljaisuus on nyt päättynyt! Viime aikoina ei ole ollut hirmuisesti aikaa, asiaa tai jaksamista postata. Nyt kuitenkin koittaa kolmen päivän vapaa ja äsken tuossa päikkärit torkuttua päätin vihdoin kirjoitella pitkästä aikaa.

Me suunnataan huomenna Paavon kanssa Jyväskylään joulun viettoon, mutta tänään relaillaan vaan kotona. Saatiin parit joululahjat jo etukäteen. Rakkailta naapureilta saatiin kaikkea söpöä AmandaB:stä :)

Pannunalunen (jota itseasiassa ollaan tarvittukin!), servettejä sekä söpö sydän, joka nyt roikkuu meidän makkarin seinällä, mutta ajattelin ripustaa sen meidän oveen, kun meidän joulukranssi ei ole enää ajankohtainen.

Paketista paljastui myös ihana kyltti meidän keittiön seinälle :) Tuollahan se jo roikkuu. Suurkiitokset naapuriin! :)

Duunipaikalta saatiin lahjaksi Pentikin kynttiläjuttuja. Paketti sisälti tuikkuja, Haiku-kynttiläjalan sekä tulitikkuja. Tää me ajateltiin sijoittaa meidän saunaan, silläkin uhalla, että toi jalka ruostuu :P

Lisäksi piti hemmotella vähän itseäänkin ja ostin taas itselleni pyjamapöksyt. Mut kun nää vaan on niin mukavat! Ja ihanan nätit! Noi on siis Calvin Kleinin flanellipyjamahousut ja aivan mahtavat. Nytkin himmailen tuollaiset jalassa. Riverillä noi meni -30% alennukseen ja noita oli enää muutamat jäljellä, joten nappasin itselleni yhdet. Hintaa oli jäänyt jäljelle 34,95€. Kaiken lisäksi mun viime vuonna ostama Conversen toppi on tismalleen samanvärinen kuin noitten housujen kiristysnauhat. Kotihimmailu-look on siis valmis :D

No comments:

Post a Comment