Tuesday, December 13, 2011

...hair stuff.

Mainitsin edellisessä postauksessa tosiaan käyneeni parturissa päivittämässä hiustyyliäni. Tavoitteenani on päästä takaisin omaan luonnolliseen hiusväriini, joka on todella vaalea. Edellinen hiusvärini näkyy hyvin tästä postauksesta, ja jo tuossa postauksessa tyvikasvua oli tullut jo aikalailla, mutta onneksi otsiksella sitä ei huomaa niin helposti.

Kuten kuvasta huomaa, raitaa tuli ja paljon. Yleisilme on nyt paljon vaaleampi, kun ennen väri oli aika tasainen. Muutamia hyvin ohuita raitoja mulla oli silloinkin, mutta ne eivät olleet mitään tähän nykyiseen verrattuna.

Halusin tänään vielä testata tuota uutta rautaa, mutta sitä ennen esittelen ne kaksi rautaa, jotka saivat minut hankkimaan tuon uuden ghd:n. Punainen on OBH Nordican hyvin vanha suoristusrauta, jonka hankin ollessani lukiossa. Se on nykyrautoihin verrattuna jotenkin hassu ja kömpelö. Muistaakseni tuo ei tainnut kustantaa kuin vaivaisen 20-30€. Remingtonin rauta oli hitusen kalliimpi (50€?), mutta ei millään ollut hintansa arvoinen. Raudassa on kyllä hyviäkin juttuja esim. lukitsin, joka pitää levyt yhdessä ja lämmönsäädin. Mutta nuo keraamiset levyt. Ne sulkeutuvat epätasaisesti, joten toisesta päästä ne tavallaan nipistivät hiusta, kun toisessa päässä oli taas rako, joka ei kunnolla suoristanut/muotoillut hiusta. En osaa selittää paremmin, mutta rauta oli silti kehno käyttää.

Nyt siis satsasin kerralla kunnon rautaan, jolla epäilen selviäväni useamman vuoden. Olen kuullut pelkkää hyvää ghd:sta, joten miksipä ei sitten sellainen?

Tälläiset mun hiukset oli ennen oman rautani kokeilua. Tosin parturissa näihin käytettiin kyllä ghd:n rautaa jo suoristamaan. Halusin kuitenkin itse kokeilla kihartamista, sillä aiemman Remingtonin raudan kanssa kihartaminen oli aikamoista tuskaa ja siksi hiukseni olivat useimmiten suorat.

Ja tässä oli tulos pikaisen n.5-10min väkertämisen jälkeen. Hiukset olivat vähän lähmässä rakennesuihkeen takia, joten ne eivät kihartuneet kovin tasaisesti, mutta näette pointin. Kiharat onnistuivat silti! Lisäksi tykkäsin, miten uudet raidat tulivat esille kihartamalla. Huomenna ghd:ni pääsee parempaan testiin, kun muotoilen koko pääni ihan itse. Parantamisen varaakin tuossa raudassa on. Esim. minun raudassani ei ole lämmönsäädintä, mikä ei tosin ole iso miinus, sillä käyttäisin rautaa kuitenkin max-lämmöllä. Toinen enemmän minua häiritsevä juttu oli raudan pyöreys. Sitä oli vaikea asettaa pöydälle. Uskon kuitenkin laittaneeni sataseni oikein mainioon rautaan!

No comments:

Post a Comment